O Nama

Salon venčanica „Mademoiselle Koko“ je ekskluzivni salon venčanica u Beogradu.

Na raspolaganju imamo venčanice najfinijih brendova, i sve venčanice su uvezene iz Pariza, potpuno nove, i nošene su samo za potrebe slikanja i revije.

Trudimo se da svaki Vaš dolazak učinimo prijatnim, relaksirajućim i zabavnim od prve posete, sve do trenutka odabira savršene venčanice po Vašoj želji i meri. Ljubazno osoblje će Vam pomoći pri izboru venčanice koja će biti najvažnija i najglamuroznija haljina koju ćete ikada nositi.

Naš cilj je da Vam obezbedimo dobrodošlicu, da svaku probu učinimo opuštajućom, prijatnom i zabavnom. Sa bogatim iskustvom naših krojačica, obezbedićemo da Vaša venčanica izgleda perfektno.

Kao završni detalj, pomoći ćemo Vam da odaberete aksesoare kao što su dijademe, velovi, narukvice, minđuše i ogrlice, poznatnog brenda Swarovski, i sve je uključeno u cenu iznajmljivanja.

Specijalizovani smo za izradu po meri bilo koje venčanice ili haljine koju možete poručiti kod nas.
Takođe, kod nas možete pronaći i svečane haljine, za prilike kao što su male i velike mature, krštenja ili prisustva na venčanjima.

Salon poseduje preko 100 različitih modela venčanica, a samo pojedini se nalaze na našem sajtu, te toplo preporučujemo da nas posetite i uživo se uverite u raznovrstan izbor i kvalitet naših venčanica.


Potrebno je vreme i priprema da se devojčica iz komšiluka pretvori u najlepšu nevestu na svetu! Mi ćemo Vam pomoći u tome!

Povodom otvaranja salona, u 2021. godini, sve cene u salonu i na web site-u su izražene sa 50% popusta.


Dodir Pariza.
Luksuz tako dostupan!